معرفی و اطلاعات کلی روغن بهبوددهنده کره کاکائو (CBI)
ILLEXAO HS: برای حفظ طولانی کیفیت
یکی از مشکلاتی که تمام تولید کنندگان شکلات با آن مواجه هستند، این است که چگونه از حفظ کیفیت محصولات تولیدی در انبار و طی زمان ماندگاری اطمینان حاصل نمایند. بهبوددهنده های کره کاکائوی ما دو مشکل عمده را حل میکنند: نوسانات دما و مهاجرت چربی .
ILLEXAO HS راهکار مقاوم به حرارت ما می باشد که برای افزایش نقطه ذوب شکلات طراحی شده است، به عنوان مثال برای تولید در فصول گرم سال یا شکلات هایی که می باید در مناطق گرمسیر توزیع شوند. با این محصول ضمن حفظ نرمی شکلات ، مصرف کننده از صدای شکستن شکلات (Snap) نیز نهایت لذت را می برد .
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.