معرفی و اطلاعات کلی روغن بهبوددهنده کره کاکائو (CBI)

 ILLEXAO HS: برای حفظ طولانی کیفیت

یکی از مشکلاتی که تمام تولید کنندگان شکلات با آن مواجه هستند، این است که چگونه از حفظ کیفیت محصولات تولیدی در انبار و طی زمان ماندگاری اطمینان حاصل نمایند. بهبوددهنده های کره کاکائوی ما دو مشکل عمده را حل میکنند: نوسانات دما و مهاجرت چربی .

ILLEXAO HS راهکار مقاوم به حرارت ما می باشد که برای افزایش نقطه ذوب شکلات طراحی شده است، به عنوان مثال برای تولید در فصول گرم سال یا شکلات هایی که می باید در مناطق گرمسیر توزیع شوند. با این محصول ضمن حفظ نرمی شکلات ، مصرف کننده از صدای شکستن شکلات (Snap) نیز نهایت لذت را می برد .

برند:

عودت ارسال

ضمانت کیفیت کالا

Product-authenticity-guarantee

ضمانت اصالت کالا

ارسال و ثبت سفارش

ارسال به سراسر کشور

local-payment

امکان پرداخت در محل

Permanent-and-continuous-support

پشتیبانی پاسخگو

نظرات کاربران

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن بهبوددهنده کره کاکائو (CBI)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *