معرفی و اطلاعات کلی پروپیلن گلایکول
پروپیلن گلیکول ترکیبی است که متعلق به گروه الکل ها است. این مایع شفاف، بی رنگ و بی بو است که محلول در آب است و طعم شیرینی دارد. پروپیلن گلیکول به عنوان یک افزودنی غذایی استفاده می شود زیرا می تواند به مرطوب نگه داشتن غذا، جلوگیری از فساد و افزایش طعم کمک کند. همچنین در لوازم آرایشی و دارویی استفاده می شود.
کاربردهای غذایی:
- یک امولسیفایر – برای کمک به مخلوط کردن موادی که معمولاً خوب با هم مخلوط نمی شوند، مانند روغن و آب
- یک آنتی اکسیدان – برای جلوگیری از فاسد شدن چربی ها و روغن ها
- یک ماده نگهدارنده – برای جلوگیری از کهنه شدن نان و کیک
- تقویت کننده خمیر – برای جلوگیری از ترد شدن نان
- تقویت کننده طعم – برای تقویت یا “حمل” طعم ها
- یک مرطوب کننده – برای مرطوب نگه داشتن غذا (به همین دلیل است که اغلب به کیک ها و سایر محصولات پخته شده اضافه می شود)
- یک تثبیت کننده – برای کمک به جلوگیری از تشکیل کریستال های یخ در بستنی
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.