معرفی و اطلاعات کلی مالتیتول
مالتیتول (تولید شده از احیای مالتوز) حدود 80 درصد شیرینی ساکارز است و در مقایسه با گلوکز یا ساکارز منجر به افزایش آهسته تر قند خون و سطح انسولین می شود.
مالتیتول کریستالی پرکاربردترین ماده به عنوان جایگزین ساکارز (قند) در تولید محصولات شکلاتی بدون قند است. رطوبت کم، درجه شیرینی نسبتاً بالا و گرمای ملایم محلول به محصول نهایی شکلات خاصیت و کیفیت حسی مشابه با ساکارز می دهد. علاوه بر این، از آنجایی که نقطه ذوب آن به ساکارز نزدیک است و ویسکوزیته را در طی فرآیند کانچینگ افزایش نمی دهد، در ساخت شکلات با مالتیتول، تغییراتی در فرآیند مورد نیاز نیست. مالتیتول همچنین با تولید کریستال هایی که روی زبان قابل درک نیستند، بافتی خامه ای برای براونی ها، کیک ها و کوکی ها ایجاد می کند. از آنجا که این یک دی ساکارید است، خواص آن، به عنوان مثال، اثر آن بر فعالیت آبی، مانند ساکارز است. مالتیتول به عنوان شربت نیز موجود می باشد.
ویژگی های عملکردی
- مدیریت گلوکز خون
- بدون قند
- مدیریت انرژی
- سلامت دندان
- از نظر حرارتی پایدار است
- قدرت شیرین کنندگی مشابه شکر
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.